Czy pandemia nauczyła nas racjonalnego gospodarowania żywnością oraz zmieniała nasze zachowania w kuchni? Odpowiedź na to pytanie poznamy w ramach kolejnej, 6. już edycji projektu „Kulinarnie Mocni”. Pierwsze warsztaty odbę
Już od 1 kwietnia w MAX Premium Burgers będzie można zjeść pyszne i sycące śniadania.
Nowy dzień to szereg wyzwań, którym musi sprostać organizm naszego dziecka. Z pomocą przybywa zdobywająca coraz większą popularność, nieoceniona w swych właściwościach, kasza jaglana!
Nie jest nowym kulinarnym odkryciem, bo znany był już setki lat temu. Jarmuż, bo o nim mowa, od kilku lat przeżywa jednak drugą młodość. Dlaczego i właściwie o co tyle zamieszania?
Dowiedz się, dlaczego suszone figi powinny znaleźć się w twojej diecie
Co trzecie dziecko poniżej 5. roku życia jest niedożywione, a 2 na 3 dzieci, które mają mniej niż 2 lata, nie jest odżywiana prawidłowo. Ubóstwo, urbanizacja, zmiany klimatyczne i złe praktyki żywieniowe prowadzą do niezdro
NOWOŚĆ! Flora ProActiv – 100% roślinny skład i działanie obniżające cholesterol
Bicie rekordu Guinnessa w liczbie osób parzących kawę jednocześnie rozpocznie się o godzinie 19:30 w Domu Braci Jabłkowskich.
W gorące, letnie dni najlepiej sprawdza się lekkie, orzeźwiające menu. Doskonałą propozycją na lunch będzie chłodnik z awokado i ogórka – pyszna zupa, prosta i szybka w przygotowaniu. A gdy przyjdzie ochota na „coś słod
Zimą coraz chętniej skłaniamy się ku daniom treściwym, które pomogą wyrównać bilans cieplny.