Sezon na azjatyckie podróże w pełni. Zima to najlepszy okres na wyprawy w ten egzotyczny region świata, który słynie nie tylko z pięknych krajobrazów, bogatej kultury, ale przede wszystkim ze znakomitej kuchni.
. W letnie dni postaw na coś co doda dzieciom energii do całodniowych przygód, a jednocześnie zadowoli podniebienie nawet najbardziej wybrednego małego smakosza. Idąc za przykładem piłkarzy i dietetyków FC Barcelona wybieraj z
Jesień i zima to czas, kiedy najłatwiej przybieramy na wadze. Niższe temperatury sprawiają, że jesteśmy mniej aktywni i częściej zostajemy w domu, z ciepłym kubkiem herbaty w ręku. Aby uniknąć nieprzyjemnego zaskoczenia...
Pestki dyni i Słonecznik łuskany z upraw ekologicznych to nowe EKO przekąski HELIO Natura, które świetnie urozmaicą nasze wiosenne menu, zwłaszcza podczas majowych weekendów, pikników czy spotkań przy grillu…
Kapary to niebanalna przekąska w prostym wydaniu. Ich wyjątkowy smak w subtelny sposób podkreśli charakter wielu potraw. Zamknięte w słoiczku w towarzystwie czosnku i aromatycznej olejowej zalewy zachęcają do niezwykłej kulina
12 kwietnia obchodzić będziemy Światowy Dzień Czekolady. Aby odpowiednio celebrować to słodkie święto warto skorzystać z oferty marki Czas na Herbatę.
To chyba najprostszy i najszybszy pomysł na śniadanie – płatki z mlekiem, napojem roślinnym czy jogurtem. Brzmi sztampowo? Jednak nie musi takie być!
Przewaga technologiczna nie tylko w walce o smak konsumenta Paskalizacja dań gotowych Rosnąca świadomość konsumentów, zmiana nawyków żywieniowych oraz innowacje w przemyśle spożywczym sprzyjają rozwojowi […]
Z nadejściem wiosny nabieramy ochoty na lekkie i pożywne dania, dlatego dobrym pomysłem na posiłek jest prosta w wykonaniu sałatka z plastrami wegetariańskimi.
Goplana rozbudowuje portfolio czekolad o dwa nowe smaki. Do oferty marki trafiły tabliczki mlecznej czekolady z nadzieniami w ulubionych przez konsumentów smakach - truskawkowym i karmelowym. To konsekwentne dopełnienie asortymentu