Informacja prasowa Warszawa, 17.12.2014 BALSAM SZOSTAKOWSKIEGO W NOWEJ ODSŁONIE Boże Narodzenie, Sylwester i karnawał to czas, gdy bardzo trudno jest nam odmówić sobie przyjemności ucztowania. […]
Informacja prasowa Warszawa, 09 sierpnia 2019 Dlaczego warto jeść sezonowo? Jedzenie zgodne z kalendarzem sezonowym jest dobre nie tylko dla naszego zdrowia, ale i portfela. […]
Jak się mawia „co kraj, to obyczaj”. Powiedzenie to dotyczy również zwyczajów wielkanocnych i potraw serwowanych w tym wyjątkowym czasie w rozmaitych zakątkach świata. Do poznania tradycyjnych smaków odległych krajów zapr
Niebiański pudding chia z mleczkiem kokosowym i owocami
Lokal Koku Sushi w Łodzi działa od niespełna dwóch miesięcy a już zbiera znakomite recenzje od klientów.
Codzienna dieta powinna składać się z produktów, które sycąc nasz organizm, jednocześnie go nie przeciążają.
HELIO oodpowiada, co powinno się znaleźć w naszym codziennym menu, by uzupełnić braki dietetyczne w organizmie i cieszyć się piękną cerą!
Kasza jęczmienna obecna jest w naszej kuchni od dawna.
Już niebawem – 26 maja obchodzić będziemy Dzień Matki. Kilka dni po nim, 1 czerwca swoje święto będą miały Dzieci. Są to wspaniałe okazje, aby sprawić najbliższym słodką przyjemność, obdarowując ich ciasteczkami od
Bakalie – dietetyczny przewodnik