W portfolio Oranżady Hellena zadebiutował kolejny produkt. Nowa propozycja – Oranżada Hellena FIT w puszce, to drugi produkt w historii marki wzbogacony stewią. Napój ma mniej kalorii, ale niezmienny pozostaje jego landrynkowy,
Kiedy pogoda za oknem taka piękna to nie zawsze chce nam się spędzać czas w kuchni. Warto więc znać przepisy, dzięki którym zjemy pysznie, a przygotowanie dania będzie niezwykle proste i szybkie.
„Jaka szkoda, że te obłoczki płynące nie są z waniliowego kremu... a te różowe - że to nie lody malinowe…”. Kto z nas jako dziecko nie chciał, chociaż na chwilę zamienić się w Dyzia Marzyciela z wiersza Tuwima i móc
W ostatnich latach kasza kuskus i kasza bulgur są coraz częściej wykorzystywane w polskiej kuchni.
Śniadanie wielkanocne to prawdziwe wyzwanie w diecie bezglutenowej.
Nie od dziś wiadomo, że jemy oczami, bo nie tylko sama żywność, ale także ich prezentacja odgrywa istotną rolę, zwłaszcza w profesjonalnej gastronomii
HELIO oodpowiada, co powinno się znaleźć w naszym codziennym menu, by uzupełnić braki dietetyczne w organizmie i cieszyć się piękną cerą!
Tworzenie kiełbas to prawdziwa sztuka polegająca na znalezieniu idealnego połączenia wysokogatunkowego mięsa z przyprawami, które to nie będą dominować, a jedynie subtelnie podkreślą smak wyrobu.
Więcej na: www.wole-ole.pl
To już tradycja, że podczas Festiwalu Tradycji i Kultury Garwolina pobijany jest kulinarny Rekord Polski. Po sukcesie związanym z przygotowaniem największego pasztecika i największego pieroga, w tym roku pora na największy tort b